Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 328g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 219g72kcal1.4g12.2g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g3.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g44g53kcal1.4g2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1222g336kcal6.4g32.8g16.8g11.8g
Valittu annoskoko611g168kcal3.2g16.4g8.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna305g84kcal1.6g8.2g4.2g3g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011