Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl550g715kcal72g1.6g45.6g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen1000g1300kcal0g300g0g15g
Kuohukerma,valio,2dl1000g3400kcal20g30g350g0g
Maitorahka, milbona (500g)1000g680kcal122g39g2g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1200g820kcal9.7g182.4g1.2g9.6g
Vadelma 500g205kcal5g20.5g4g18.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka6g24kcal0g5.9g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g40g82kcal0g10g0g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12200g20534kcal553.4g2557g811.8g104.6g
Valittu annoskoko6100g10267kcal276.7g1278.5g405.9g52.3g
Annoskoko puolitettuna3050g5134kcal138.4g639.3g203g26.2g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021