Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1350g473kcal62.4g26.3g4g33.7g
Pinaattipakaste 150g675g95kcal12.8g2.7g3.4g8.8g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 900g1197kcal76g158.4g18g45g
Juustokumina jeera (), annos 6g23g80kcal4g10g5g2.4g
Sipuli kuivattu 14g37kcal1.4g4.7g0.2g4.7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)630g1481kcal126g3.1g107.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g675g2525kcal88.4g479.3g39.2g40.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12204g12171kcal742g1369g398.8g270.2g
Valittu annoskoko6102g6086kcal371g684.5g199.4g135.1g
Annoskoko puolitettuna3051g3043kcal185.5g342.3g99.7g67.6g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148