Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original105g73kcal4.2g8.4g3.1g3.1g
Kermaviilikastike 1395g2101kcal34g138.3g154.7g0g
Tilli, tuore 349g104kcal12.9g3.1g2.8g7.3g
Kaali, valkokaali3488g736kcal41.9g118.6g7g73.2g
Kananmuna, keitetty 767g1095kcal95.9g2.3g78.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12208g8218kcal377.8g541.4g492.6g167.2g
Valittu annoskoko6104g4109kcal188.9g270.7g246.3g83.6g
Annoskoko puolitettuna3052g2054kcal94.5g135.4g123.2g41.8g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233