Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Pekoni, paistettu 64g328kcal10.5g0g32.3g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1223g1056kcal27g38.4g86.4g14.2g
Valittu annoskoko612g528kcal13.5g19.2g43.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna306g264kcal6.8g9.6g21.6g3.6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708