Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g1441g1249kcal240.6g33.1g10.1g0g
Kvinoa, jyvät800g2993kcal104g552.2g48g48g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Persilja 400g109kcal5.5g4.4g0.8g32g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g400g1569kcal132g0g113.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Rypsiöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12224g13450kcal1023g1280g454g166.8g
Valittu annoskoko6112g6725kcal511.5g640g227g83.4g
Annoskoko puolitettuna3056g3362kcal255.8g320g113.5g41.7g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395