Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g64g62kcal1g16g0.1g6.8g
Mantelirouhe, 1 rkl128g740kcal27g6.8g64.6g14.8g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl320g160kcal0g35.2g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g1600g960kcal6.4g240g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä800g1360kcal8g352g8g0g
Flora Vanilla 12%1600g3040kcal72g256g192g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g1600g1040kcal176g67.2g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12224g14724kcal580.8g1946.4g539g43.2g
Valittu annoskoko6112g7362kcal290.4g973.2g269.5g21.6g
Annoskoko puolitettuna3056g3681kcal145.2g486.6g134.8g10.8g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301