Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 87g70kcal1.4g14.6g0g2.6g
Mungpapu, Risenta134g387kcal32g53.4g1.3g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kurkuma, annos 2g1.3g0.7kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g13g2.7kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g958kcal69.4g142.8g3g7.4g
Valittu annoskoko612g479kcal34.7g71.4g1.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna306g240kcal17.4g35.7g0.8g1.9g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344