Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai81g285kcal9.8g57.8g1.7g2.4g
Kauralese 15g54kcal2.7g6.8g1.2g2.6g
Paprika punainen 250g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g88g202kcal13.1g0.9g16.6g0g
Broilerifileesuikale (Atria)100g110kcal23g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g2190kcal103.8g156.6g126.8g20.6g
Valittu annoskoko612g1095kcal51.9g78.3g63.4g10.3g
Annoskoko puolitettuna306g548kcal26g39.2g31.7g5.2g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051