Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 271g206kcal5.1g42g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 226g526kcal25.7g2.6g46.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1531kcal64.6g100.8g94.8g9.8g
Valittu annoskoko612g766kcal32.3g50.4g47.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna306g383kcal16.2g25.2g23.7g2.5g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686