Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl55g72kcal7.2g0.2g4.6g0g
Sokeri 34g139kcal0g34.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Omenasose, omatekoinen100g130kcal0g30.1g0g1.5g
Kuohukerma,valio,2dl100g341kcal2g3g35.1g0g
Maitorahka, milbona (500g)100g68kcal12.2g3.9g0.2g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 120g82kcal1g18.3g0.1g1g
Vadelma 50g21kcal0.5g2.1g0.4g1.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g4g8.2kcal0g1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.4g8.4kcal2.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g2060kcal55.6g256.8g81.4g10.6g
Valittu annoskoko612g1030kcal27.8g128.4g40.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna306g515kcal13.9g64.2g20.4g2.7g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021