Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 60g10kcal0.4g1.2g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g86g30kcal1.4g5.9g0.1g1.2g
Tonnikala vedessä, rainbow120g120kcal24g0.6g2.4g0g
Voi 86g621kcal1g0.3g69.6g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 30g94kcal2.5g17.3g0.9g3g
Vehnäjauho puolikarkea 111g382kcal11.3g77.9g1.3g3.9g
Leivinjauhe 4.3g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15060g234kcal17.4g0.9g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g3025kcal117g218g183.8g21.4g
Valittu annoskoko612g1513kcal58.5g109g91.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna306g756kcal29.3g54.5g46g5.4g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094