Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%210g210kcal25.2g5.5g10.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g38.9g0.3g2.7g
Keittojuurekset, Rainbow100g25kcal0.9g4.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g845kcal61.8g98.8g22.6g5.4g
Valittu annoskoko612g422kcal30.9g49.4g11.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna306g211kcal15.5g24.7g5.7g1.4g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645