Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 44g162kcal8.1g4.8g9.5g13.3g
Sokeri 341g1385kcal0g340.9g0g0g
Siirappi 29g88kcal0g21.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 146g482kcal2.9g4.4g51.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 41g290kcal0.3g0.2g32.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g44kcal0g10.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g4902kcal22.6g765.4g186.6g26.6g
Valittu annoskoko612g2451kcal11.3g382.7g93.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna306g1226kcal5.7g191.4g46.7g6.7g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297