Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g200g120kcal7.4g14.6g4g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 69g216kcal7.3g40.9g1.5g3.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Tonnikala vedessä 150g157kcal33.7g0g2.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g50g130kcal15g1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1657kcal161.8g117.6g58.8g7.6g
Valittu annoskoko612g829kcal80.9g58.8g29.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna306g414kcal40.5g29.4g14.7g1.9g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933