Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Hunaja 17g56kcal0.1g13.6g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g56g6.2kcal0.5g0.9g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g16g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 56g128kcal7.9g1g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 197g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 197g301kcal38g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g1119kcal96.4g40.2g63g2.4g
Valittu annoskoko612g560kcal48.2g20.1g31.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna306g280kcal24.1g10.1g15.8g0.6g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258