Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.8g2.1kcal0.2g0.1g0.1g3.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g75g451kcal18g5g40.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g608kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g2826kcal80.4g52g253.2g23.2g
Valittu annoskoko612g1413kcal40.2g26g126.6g11.6g
Annoskoko puolitettuna306g707kcal20.1g13g63.3g5.8g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794