Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)179g143kcal6.1g21.4g3.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 179g81kcal5.4g8.6g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 118g168kcal14.7g0.4g12.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala107g343kcal16.1g63.2g2.8g10.7g
Ruokasuola jodioitu 5g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.3g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g21g159kcal0g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1800kcal85g189.8g77.6g21.4g
Valittu annoskoko612g900kcal42.5g94.9g38.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna306g450kcal21.3g47.5g19.4g5.4g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979