Mustikkapiirakka vhh

Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Harri29
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g301kcal12g3.3g27.1g0g
Kookoshiutale 10g66kcal0.8g0.6g6.5g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20.1g0g
Kananmuna kuoreton 151g215kcal18.8g0.5g15.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g125g73kcal11.3g6.3g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g341kcal2g3g35.1g0g
Mustikka metsä- 151g66kcal0.8g9.6g0.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g2490kcal92g47.2g210.8g13.2g
Valittu annoskoko612g1245kcal46g23.6g105.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna306g623kcal23g11.8g52.7g3.3g
Arvot/100g100g203kcal7.5g3.9g17.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186840