Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 142g47kcal0.9g7.9g0.3g3.6g
Sokeri 81g330kcal0g81.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g57g201kcal1g51g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 124g155kcal13.6g0.3g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 115g393kcal11.7g80.2g1.4g4g
Grahamjauho 23g75kcal2.4g13.9g0.5g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Leivinjauhe 4.6g8.1kcal0.2g1.7g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g14g45kcal1.1g8.4g0.3g2.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 46g324kcal0g0g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g3204kcal61.8g500.8g100.8g25g
Valittu annoskoko612g1602kcal30.9g250.4g50.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna306g801kcal15.5g125.2g25.2g6.3g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604