Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 60g534kcal0.5g0g60.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g150g512kcal3.8g124.9g0.8g3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell60g66kcal13.8g0g1.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g82g50kcal0.3g12.4g0.1g1.2g
Emmental, sinileima60g229kcal17.5g0g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g2.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g199kcal1.2g1.8g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g3400kcal94.4g286.2g214.2g8.4g
Valittu annoskoko612g1700kcal47.2g143.1g107.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna306g850kcal23.6g71.6g53.6g2.1g
Arvot/100g100g278kcal7.7g23.4g17.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=453889