Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino84g287kcal19.4g44.7g3.1g5.1g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8.4g10kcal0.1g1.9g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl84g32kcal0.8g7.6g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Basilika, tuore 5.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g70g172kcal12.7g0.4g13.4g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g141g28kcal0.8g4.6g0.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 197g26kcal2.2g1.9g0.4g2.4g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1416kcal73g128g66.2g15.4g
Valittu annoskoko612g708kcal36.5g64g33.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna306g354kcal18.3g32g16.6g3.9g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565