Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g350g595kcal66.5g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Torino tumma proteiinipasta plus44g149kcal10.1g23.2g1.6g2.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g162g37kcal2.3g5.5g0.6g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g1600kcal159.8g63.8g74.6g7.2g
Valittu annoskoko613g800kcal79.9g31.9g37.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna306g400kcal40g16g18.7g1.8g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426