Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 922g256kcal11g37.4g1.8g19.4g
Vesi, vesijohtovesi 2306g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 661g172kcal10.3g23.1g1.3g12.6g
Purjosipuli 188g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Lanttu 123g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Paprika punainen 111g32kcal1g5g0.4g2.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1230g308kcal12.3g67.6g0g17.2g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g31g17kcal1.5g2.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Soijakastike 18g11kcal1g1.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g23g44kcal0g10.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g31g9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g2117kcal92.4g371g11.2g135.6g
Valittu annoskoko6120g1059kcal46.2g185.5g5.6g67.8g
Annoskoko puolitettuna3060g529kcal23.1g92.8g2.8g33.9g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823