Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)569g154kcal7.4g27.3g1.1g9.7g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g79g293kcal0.8g66.5g2.4g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa2160g2873kcal410.4g15.1g129.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 720g462kcal23g34.7g25.2g0.1g
Maito, Kevyt720g331kcal23g34.6g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g9498kcal929.2g356.4g482.2g19.6g
Valittu annoskoko6120g4749kcal464.6g178.2g241.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna3060g2375kcal232.3g89.1g120.6g4.9g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636