Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 999g384kcal10g68.9g2g25g
Porkkana, keskikokoinen 65g999g280kcal6g59.5g2g25g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Peruna, keskikokoinen 60g999g600kcal15g129.9g1g9g
Kesäkurpitsa1998g340kcal8g50g12g14g
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g899kcal0g0g99.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g5562kcal101g710.6g238.8g181g
Valittu annoskoko6120g2781kcal50.5g355.3g119.4g90.5g
Annoskoko puolitettuna3060g1390kcal25.3g177.7g59.7g45.3g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822