Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2160g651kcal20.3g110.2g4.3g43.2g
Parsakaali brokkoli 1800g631kcal83.2g35.1g5.4g45g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli1080g1836kcal81g27g151.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%720g1368kcal244.8g10.8g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g9190kcal867.6g400.8g395.2g188.6g
Valittu annoskoko6120g4595kcal433.8g200.4g197.6g94.3g
Annoskoko puolitettuna3060g2297kcal216.9g100.2g98.8g47.2g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697