Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Pekoni atria680g2380kcal102g0g204g0g
Porkkana 780g255kcal4.8g43.4g1.6g19.9g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g18828kcal1564.6g439g1155.4g60.2g
Valittu annoskoko6120g9414kcal782.3g219.5g577.7g30.1g
Annoskoko puolitettuna3060g4707kcal391.2g109.8g288.9g15.1g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731