Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl552g717kcal72.3g1.7g45.8g0g
Sokeri 341g1385kcal0g340.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g895kcal26.6g182.6g3.1g9.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen1003g1304kcal0g301g0g15g
Kuohukerma,valio,2dl1003g3411kcal20.1g30.1g351.1g0g
Maitorahka, milbona (500g)1003g682kcal122.4g39.1g2g0g
Sokeri 161g652kcal0g160.4g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1204g823kcal9.8g183g1.2g9.6g
Vadelma 502g206kcal5g20.6g4g18.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka6g24kcal0g6g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g40g82kcal0g10g0g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g20601kcal555.6g2565.8g814.4g104.8g
Valittu annoskoko6120g10301kcal277.8g1282.9g407.2g52.4g
Annoskoko puolitettuna3060g5150kcal138.9g641.5g203.6g26.2g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021