Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman800g1360kcal96g0g80g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g200g700kcal26.2g138.8g3.4g6.4g
Ruskeita papuja, Rainbow530g451kcal29.1g74.2g2.6g114.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g7203kcal355g605.8g314g261.8g
Valittu annoskoko6120g3601kcal177.5g302.9g157g130.9g
Annoskoko puolitettuna3060g1801kcal88.8g151.5g78.5g65.5g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933