Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3000g720kcal36g102g6g63g
Porkkana, keskikokoinen 65g1800g504kcal10.8g107.1g3.6g45g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1200g1440kcal38.4g54g120g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g6948kcal170.4g526.2g439.2g216g
Valittu annoskoko6120g3474kcal85.2g263.1g219.6g108g
Annoskoko puolitettuna3060g1737kcal42.6g131.6g109.8g54g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208