Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 554g1228kcal97g0g94.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 970g2207kcal184.3g0g164.9g0g
Sipuli (kuorittu)416g112kcal5.4g20g0.8g7.1g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Vesi1386g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi236g825kcal14.1g179.1g4g5.4g
Kuohukerma,valio,2dl277g942kcal5.5g8.3g97g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen139g46kcal4.6g6.8g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.8g0g
Kaali, valkokaali2079g439kcal24.9g70.7g4.2g43.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g12278kcal675g572.2g804.2g112.4g
Valittu annoskoko6120g6139kcal337.5g286.1g402.1g56.2g
Annoskoko puolitettuna3060g3069kcal168.8g143.1g201.1g28.1g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978