Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman801g1362kcal96.1g0g80.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g200g701kcal26.2g139g3.4g6.4g
Ruskeita papuja, Rainbow531g451kcal29.2g74.3g2.7g114.6g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1001g250kcal13g42.1g2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Vesi3004g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12256g7212kcal355.4g606.6g314.6g262g
Valittu annoskoko6128g3606kcal177.7g303.3g157.3g131g
Annoskoko puolitettuna3064g1803kcal88.9g151.7g78.7g65.5g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933