Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 1387g1701kcal293.3g0g57.6g0g
Sipuli 467g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Valkosipuli 43g46kcal3.4g7g0.3g0.9g
Tomaattisose tomaattipyree 187g142kcal8.4g24.1g0.4g1.9g
Oivariini, 60 (100g)27g147kcal0.3g0.3g16g0g
Vesi, vesijohtovesi 1867g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1520g912kcal22.8g197.6g1.5g13.7g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Paprika punainen 469g137kcal4.4g21.1g1.9g8.9g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12256g8730kcal687.6g619.6g374.4g70.4g
Valittu annoskoko6128g4365kcal343.8g309.8g187.2g35.2g
Annoskoko puolitettuna3064g2183kcal171.9g154.9g93.6g17.6g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236