Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit375g64kcal6g8.3g0.8g7.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g45g153kcal9g0g13.1g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.5.6g31kcal0.1g0.1g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1226g495kcal30.2g16.8g34.6g14.2g
Valittu annoskoko613g248kcal15.1g8.4g17.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna307g124kcal7.6g4.2g8.7g3.6g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176190