Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Lapinliha,poronkäristys 750g117g162kcal24.6g1.2g7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow63g50kcal2.6g8.1g0.6g1.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g78g195kcal14.8g0g17.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1227g839kcal84.8g22.6g49.8g5.4g
Valittu annoskoko614g419kcal42.4g11.3g24.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna307g210kcal21.2g5.7g12.5g1.4g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710