Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1402g2327kcal266.3g0g140.2g0g
Paprika, punainen2453g630kcal22.1g112.8g9.8g49.1g
Felix chilikastike175g263kcal5.3g22.8g17.5g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g1402g911kcal21g70.1g63.1g14g
Oltermanni 17%350g946kcal105.1g0g59.6g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12264g10343kcal848.8g445g581.8g138.2g
Valittu annoskoko6132g5172kcal424.4g222.5g290.9g69.1g
Annoskoko puolitettuna3066g2586kcal212.2g111.3g145.5g34.6g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219112