Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 1399g2778kcal410.8g0.1g125.6g0g
Siankylki, raaka350g1123kcal51.8g0g103.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1749g1332kcal32.9g271.1g3.5g17.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Palsternakka 525g334kcal2.6g61.9g2.1g23.6g
Paprika keltainen 595g179kcal5.6g30.3g1.2g11.9g
Paprika vihreä 595g126kcal5.6g14.9g1.8g11.3g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Lihaliemikuutio Maggi115g323kcal10.4g8.1g26.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12264g12833kcal1053.8g860.6g531g163.4g
Valittu annoskoko6132g6417kcal526.9g430.3g265.5g81.7g
Annoskoko puolitettuna3066g3208kcal263.5g215.2g132.8g40.9g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933