Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2096g805kcal21g144.7g4.2g52.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g874g177kcal5.2g33.2g2.6g12.2g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Sipuli 384g116kcal4.8g18.4g0.8g6.5g
Inkivääri, tuore, silputtu105g84kcal1.9g18.7g0.8g2.1g
Piparjuuriraaste Felix35g98kcal1.2g5.2g7.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g105g21kcal0g6.8g0g0g
Oliiviöljy 189g1669kcal0g0g188.7g0g
Kasvisliemikuutio 38g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Vesi2096g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 105g291kcal2.1g3.1g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12264g6984kcal93.8g504.2g488g158g
Valittu annoskoko6132g3492kcal46.9g252.1g244g79g
Annoskoko puolitettuna3066g1746kcal23.5g126.1g122g39.5g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284