Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 12g34kcal1.9g0g3g0g
Sokeri 600g2435kcal0g599.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2400g8160kcal48g72g840g0g
Mustikka, Pakkasmarja2400g799kcal12g153.6g14.4g79.2g
Marenki 720g1975kcal36.6g448.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12264g26808kcal197g2547.4g1715.6g158.4g
Valittu annoskoko6132g13404kcal98.5g1273.7g857.8g79.2g
Annoskoko puolitettuna3066g6702kcal49.3g636.9g428.9g39.6g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218