Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1352g1448kcal312.3g0g20.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1082g1439kcal91.3g190.4g21.6g54.1g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 1622g864kcal17.2g172g1.6g30.8g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g54g191kcal9.6g23.9g12g5.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g66kcal0.6g14.3g0.6g0g
Curryjauhe (-), annos 5g45g147kcal4.5g22.5g4.5g4.5g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Ruokakerma 5%, Valio1803g1172kcal27g75.7g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12276g11645kcal939.2g1027g392.6g194g
Valittu annoskoko6138g5823kcal469.6g513.5g196.3g97g
Annoskoko puolitettuna3069g2911kcal234.8g256.8g98.2g48.5g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087