Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke766g766kcal137.9g0g23g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1803g1372kcal33.9g279.4g3.6g18g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 9g28kcal0.9g3.1g1.3g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1127g676kcal11.3g50.7g45.1g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12276g5793kcal372.6g683.8g146.8g56g
Valittu annoskoko6138g2897kcal186.3g341.9g73.4g28g
Annoskoko puolitettuna3069g1448kcal93.2g171g36.7g14g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736