TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Lihaliemi laimennettu 100g19kcal0g3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g450kcal7.6g47g24.6g15.6g
Valittu annoskoko614g225kcal3.8g23.5g12.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna307g113kcal1.9g11.8g6.2g3.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099