Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g167g33kcal3g3.7g0.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow167g33kcal5g3.3g0g4.2g
Kesäkurpitsa67g11kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Juusto, Valio arkijuusto47g154kcal12.6g0g11.2g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g134g160kcal3.1g6.4g13.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g972kcal60.6g30.2g65.4g9.4g
Valittu annoskoko614g486kcal30.3g15.1g32.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna307g243kcal15.2g7.6g16.4g2.4g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207