Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g103g77kcal1.9g16.4g0.2g1g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka130g14kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Pinaatti 18g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Lehtikaali 8.5g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g255kcal12.2g43.8g1.8g10.6g
Valittu annoskoko614g128kcal6.1g21.9g0.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna307g64kcal3.1g11g0.5g2.7g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462229