Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 2.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 16g3.5kcal0.3g0.4g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 117g21kcal0.7g2.9g0.5g0.8g
Paprika punainen 66g19kcal0.6g3g0.3g1.3g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.9g8.7kcal0.5g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 58g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g175g166kcal35g0g1.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)108g43kcal1.2g7.8g0.5g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1229g711kcal78g36.6g22.6g9.6g
Valittu annoskoko614g356kcal39g18.3g11.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna307g178kcal19.5g9.2g5.7g2.4g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762