Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 293g86kcal3g13.7g0.9g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 27g81kcal5g0.7g6.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 90g200kcal15.8g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1228g837kcal54.8g35.4g50.2g13g
Valittu annoskoko614g418kcal27.4g17.7g25.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna307g209kcal13.7g8.9g12.6g3.3g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946