Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti2997g3296kcal659.3g3g89.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 90g794kcal0g0g89.8g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g666g180kcal8.7g32g0.7g11.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Punaviini 500g352kcal1.5g1g0g0g
Rusina 60g175kcal1.7g36g0.3g5.8g
Oliivi kivetön musta rainbow666g1199kcal4g38g113.2g0g
Ohrakas ohratärkkelys100g365kcal0.4g89.9g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12280g12983kcal1362g413.6g606g38g
Valittu annoskoko6140g6491kcal681g206.8g303g19g
Annoskoko puolitettuna3070g3246kcal340.5g103.4g151.5g9.5g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355