TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3752g762kcal22.5g142.6g11.3g52.5g
Paprika punainen 1251g366kcal11.8g56.3g5g23.8g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Rypsiöljy 101g896kcal0g0g101.3g0g
Lihaliemi laimennettu 1001g189kcal0g30g6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12280g4502kcal74.2g469.2g247.6g154.4g
Valittu annoskoko6140g2251kcal37.1g234.6g123.8g77.2g
Annoskoko puolitettuna3070g1125kcal18.6g117.3g61.9g38.6g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099