Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1669g334kcal30g36.7g5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1669g334kcal50.1g33.4g0g41.7g
Kesäkurpitsa667g114kcal2.7g16.7g4g4.7g
Juusto, Valio arkijuusto467g1542kcal126.1g0g112.1g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1335g1602kcal30.7g64.1g133.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g334g934kcal63.4g0.1g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12280g9717kcal606g302g656g92.8g
Valittu annoskoko6140g4859kcal303g151g328g46.4g
Annoskoko puolitettuna3070g2429kcal151.5g75.5g164g23.2g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207